Welkom bij het SwABo Dames Cyclingteam
 
 

 

Bij SwABo Dames Cyclingteam zijn uw gegevens veilig en zullen wij er alles aan doen om deze veilig te houden. Onze systemen zijn goed beveiligd en wij hebben processen die de veiligheid van uw gegevens waarborgen. Wij nemen uw privacy serieus.

Disclaimer

De website van SwABo Dames Cyclingteam bevat informatie over en van Dames Wielerteam SwABo. De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de toegang tot en het gebruik van deze website.SwABo Dames Cyclingteam streeft ernaar dat de informatie op deze website correct, veilig en up-to-date is. Het bestuur van SwABo behoudt het recht om de op deze website vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen, zonder u hiervan op de hoogte te stellen.

SwABO Dames Cyclingteam is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van onze website en de daarop gepubliceerde informatie.

Door het klikken op links op pagina’s op www.swabodames.nl, verlaat je mogelijk de website van SwABO Dames Cyclingteam.
SwABO Dames Cyclingteam is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van websites van derden waarnaar wij verwijzen op onze website of die naar onze website verwijzen.

Op de website en deze disclaimer is Nederland recht van toepassing.

Vragen, opmerkingen of Klachten?

Heeft u vragen over uw privacy op onze website? Of ziet u iets wat beter kan of wellicht niet klopt?
Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram