Welkom bij het SwABo Dames Cyclingteam
 
 

Partner van het SwABo Dames Cyclingteam worden? 

Partners dragen bij aan het succes van ons team. Zonder de bijdrage van betrokken partners is het niet mogelijk een competitief wedstrijdprogramma te bieden aan onze dames. Naast de kosten voor en rondom wedstrijden zijn ook uitgaven aan kleding, onderhoud van de ploegleidersauto noodzakelijk voor een team.

Door de steun van velen is het ons over de jaren goed gelukt om talenten klaar te stomen om door te kunnen groeien naar hogere niveau's. De stap die ze bij teams, zoals de SwABo dames zetten, is essentieel om daarna te kunnen aanhaken bij de allerbesten.  Maar ook voor de breedtesport zetten we ons nadrukkelijk in. Zonder enthousiast damespeloton is er tenslotte geen wedstrijd mogelijk.

Veel talenten van toen zijn de toppers van nu. Dames als Lorena Wiebes, Demi Vollering en Melissa Wijfje hebben allemaal een stap kunnen zetten na een aantal sportieve jaren bij het Swabo Dames Cyclingteam. Hoe mooi is het om een bijdrage te kunnen leveren aan de talenten van nu om in de toekomst eenzelfde pad af te kunnen gaan.


De SwABo Dames hebben op Instagram en Facebook bij elkaar al meer dan 2500 volgers !

De wielersport genereert veel zichtbaarheid en kent vele beoefenaars. Veel van deze sportieve mensen uit de Randstad volgen ons via de sociale media. Er zijn diverse mogelijkheden voor partners om via deze kanalen exposure en positieve aandacht te genereren voor hun bedrijf. Partners zijn bijvoorbeeld ook zichtbaar tijdens wedstrijden en bij trainingen door reclame op de kleding en/of bedrukking op de ploegleidersauto.


Wilt u meer weten of wilt u partner worden?

Graag gaan we met u het gesprek aan hoe we samen kunnen bouwen aan een duurzame relatie en succesvolle, sportieve, ontwikkeling van talenten in de wielersport.  Ook met relatief kleine bedragen kunnen we veel voor elkaar betekenen.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met ons door onderstaand formulier in te vullen.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram